Red velvet cake

Förra veckan fyllde jag år och det firades så klart med tårta. Hade länge varit nyfiken på Red velvet cake så till födelsedagen gjorde jag slag i saken.

Den var enklare att göra än jag trodde och gott var det också. Lärde mig också att kakan har sitt ursprung i amerikanska södern och att från början kom den röda färgen från en kemisk reaktion mellan fil, vinäger och kakao.

Det här receptet använde jag mig av: http://www.dn.se/mat-dryck/recept/red-velvet-cake

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s