Om Husdraken

Jag som bloggar här heter Emma och är 25 år. Jobbar på det stora möbelvaruhuset, studerar Master’s programme in Gender Studies – Intersectionality and Change, aktiv inom Örebro tjejjour. Drömyrket skulle vara att förändra världen genom pyssel och heminredning, tills jag listar ut hur det skulle gå till nöjer jag mig med kombinera det i bloggform.

————————–

Under vårterminen 2011 arbetade jag och tre andra tjejer med ett projekt som fick namnet Magasinprojektet. Projektet i sin helhet gick ut på att producera ett magasin med enbart innehåll från bloggar. Vi utgick från en tanke om att bloggen som form fick oförtjänt kritik och inte togs på allvar. Vi ville plocka fram alla talangfulla bloggare som på egen hand producerade fantastiskt bild- och textmaterial till sina bloggar. Genom att lyfta ut materialet och publicera det i ett annat sammanhang blev det också möjligt att se på innehållet från nya perspektiv. Resultatet blev magasinet IDEM som ni hittar här.

 

Annonser

En reaktion på ”Om Husdraken

  1. Tjo =)
    hittade till din blogg när jag sökte på google lite efter folk som bloggar och bor i eller runtom örebro så att säga. Jag söker lite fler vänner för känner inte så jätte många och speciellt inte i hallsberg vart jag bor nu…skulle vara roligt om du ville chattas vid eller nåt sånt ?=)
    Hör gärna av dig tillbaka via min mail. Madelen__87__@hotmail.com
    Madde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s